Al meu poble encara no s'havia fet mai cap sopar Estellés. El 3 d'octubre serà el primer i, a més, comptarà amb la presència dels músics d'Oh, Foll Amor! i amb Andreu Galan, el poeta que encandila als xiquets i que fa dels adults, xiquest encandilats. Segur que serà un plat ben gustós per a tothom:
Cansalada,
bajoqueta,
calamars i
croissants.
Cinc torrades,
allipebre,
cocarrois i
espencat.
Un bon arrosset
amb crosta,
allioli,
aladrocs,
esqueixada i
empanada,
i entremig uns
bons cigrons.
Secallona,
botifarra,
pa amb tomata,
fideuà.
Arròs negre,
arròs a banda,
i bunyols de
bacallà.
Unes herbes
eivissenques,
i mistela de
Xaló,
bona orxata
d'Alboraia
per empassar-se
els fartons.
Escudella,
calçotada
la paella amb
bon arròs,
si és del Delta
o l'Albufera,
ja us ho dic:
serà millor.
Carquinyolis,
fetge amb ceba,
figatells,
suquet de peix,
pericana,
sobrassada,
arnadí, qui no
ho coneix?
Xoriguer, una
garnatxa,
esgarrat, arròs
caldós.
Són productes
de la terra,
un menjar ben
agradós!
Comentaris