Poesia a la fresca a València

Arriba l’estiu amb les seues nits i per a aquells que no estiueu fora de València, que volteu per la ciutat o que ens visiteu aquests dies, POESIA PER LA REVOLTA i VOCIFERIO hem preparat un cicle de poesia escènica i musical inigualable. Benvinguts a POESIA A LA FRESCA.
Cada nit de dimecres, a partir del 16 de juliol, música i poesia es donaran la mà en un marc incomparable: el pati de l’antiga casa-taller del pintor Joan de Joanes del segle XV, al bell mig del barri del Carme (Hostel INNSA, carrer de Baix, 48). Seran sis dimecres, tres de juliol i tres d’agost.
Hi passaran, al juliol Fredy & Kólera, el nou projecte de Hard Metal Poetry d’Alicia Es Martínez Juan (16 de juliol), el grup Oh, Foll Amor!, format per Pau Sif i Josep Vicent Tallada (23 de juliol) i el poeta de Borriana, deportat a Sardenya, Iban L. Llop (30 de juliol); i a l’agost el gran Josep Pedrals, un mestre de l’oralitat indiscutible (6 d’agost), David Trashumante amb una edició especial d’El amor de los peces, acompanyat pel violí d’Alejandro de Sousa (13 d’agost) i, finalment, Mr. Perfumme et le Sieur Poules, que presentaran el seu disc Amoramoramor en acústic.
Tots els espectacles seran a les 22 h. i hi podreu sopar per 15 euros. Si només voleu veure el recital, l’entrada serà de 3 euros. Ja ho sabeu, a l’estiu la poesia pren la fresca a València.

Comentaris