Reinaugurem l'Espai Mallorca



El col·lectiu Crits i Renou per l'Espai Mallorca va decidir fa uns dies optar per l'autogestió i per reinventar l'Espai, atesa la situació a què l'ha abocat "la decisió del Gremi d'Editors de les Illes Balears de suspendre definitivament les activitats de l'Illa de Llibres a Palma i de l'Espai Mallorca a Barcelona" i la infàmia institucional. La situació de fragilitat de l'Espai Mallorca ja fa mesos que dura i ja en vaig parlar. Ara, front al cinisme o la desídia, Crits i Renou opta per l'actitud valenta i ho fa amb el suport de molts representants del món de la cultura. La primera passa d'aquest nou Espai Mallorca la faran despús-demà, dilluns 5 de novembre, amb una gran festa de Re-Inauguració. No hi podré ser, però m'afegisc a la reivindicació i a l'entusiasme. Si us voleu afegir i fer viure l'Espai Mallorca podeu signar ací. Transcric la convocatòria i el programa d'actes de la reinauguració:

Amb motiu de la deixadesa cultural del Consell Insular de Mallorca i de la decisió del Gremi d'Editors de les Illes Balears d'abandonar-ne la gestió, l'assemblea de CRITS I RENOU es complau en convidar-vos a la festa de REINAUGURACIÓ DE L'ESPAI MALLORCA.


Aquest tindrà lloc dilluns, dia 5 de novembre, a les 18.00 hores al mateix Espai i consistirà en:

- lectura d'un MANIFEST en favor de la continuïtat de l'Espai Mallorca

- CONCENTRACIÓ de personalitats de la nostra cultura. Maria del Mar Bonet, Sebastià Alzamora, Emili Manzano, Bel Olid, Toni Catany, John Carlin, Cinta Massip, Sam Abrams, Jaume Ayats, Isidor Marí, Toni Vidal, Blanca Llum Vidal, Arnau Pons, Toni Puntí, Rafel Duran, Francesc Ribera ‘Titot’, Pere Antoni Pons, Melcior Comes, Enric Casasses, Toni Clapés, Dolors Udina i Pere Tàpies ja han confirmat la seva assistència!

- concert del cantautor ROGER MAS

- recital de poesia amb ENRIC CASASSES i EDGAR ALEMANY

- recital de poesia amb ANTONI CLAPÉS

- concert del COR JOVE DE L'ORFEÓ CATALÀ, dirigit per Esteve Nabona


Els actes, que s'allargaran fins el vespre, aniran acompanyats de l'àpat que pertoca a una celebració tan especial i al final de la festa tots els assistents podran brindar amb nosaltres pel bon futur de l'Espai Mallorca.

FEIM VIURE L'ESPAI MALLORCA,
REINAUGUREM L'ESPAI MALLORCA!



Comentaris