Poesia per la revolta: Cants de Vicent

Dijous de la setmana que ve torna la poesia a Ca Revolta i, com que la temporada comença en setembre, el primer que farem serà una altra de les moltes festes estellesianes que s'organitzen de cap a cap del país. Aquest any la Festa Estellés de Revolta ve acompanyada del lema "Cants de Vicent" perquè volem que, a més de recitar versos, se'n canten i per això hem convidat no només potes i lectors de poesia, sinó també cantants. Si voleu venir a recitar, cantar o escoltar versos de Vicent Andrés Estellés i després voleu quedar-vos a sopar, ací baix us deixe tota la informació:


Dijous 27 de setembre de 2012

CANTS DE VICENT

20 H: enguany us convidem a llegir i cantar poemes.

22 H: sopar de picadeta i entrepans.

Preu: 12 €. Reserveu al tlf. 96 392 20 88 o al c/e: info@carevolta.org


Des de Ca Revolta fa tres anys que organitzem la Festa Estellés. Cada any hem intentat que tinga un ‘leit motiv’. El 2010 muntàrem una ‘Lectura col·lectiva del Llibre de meravelles’ amb la participació de més de 30 persones, cadascuna de les quals triava un text d’aquest llibre. Per a la 2a Festa Estellés, us convidàrem a llegir poemes eròtics. La III Festa Estellés, que celebrarem dijous 27 de setembre, volem que tinga la música com a fil conductor i per això li hem posat el lema ‘Cants de Vicent’.

Fa tres anys, l’escriptor Josep Lozano llançà la proposta de celebrar arreu del país la Festa Estellés, al voltant del 4 de setembre, dia en què va nàixer Estellés (a Burjassot, el 1922).

En concret, Lozano suggeria “fer-la en els primers divendres o dissabtes del mes de setembre i que hi entrara un plat típic de la nostra gastronomia, un bon vi de la terra i la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés”.

Comentaris