Edicions 96




Els bons amics d'Edicions 96 en el seu afany per acompanyar els seus lectors i autors han començat a editar el butlletí 96milmotsmés. En aquest butlletí hi trobareu informació sobre la feina que fa aquesta menuda i heroica editorial de la Ribera. També podeu seguir l'actualitat de l'editorial al seu blog. Si no conegueu la tasca que fan a Edicions 96 us recomane que feu una ullada. Des de les boniques agendes escolars que fan, fins a la meravellosa col·lecció de plaquettes de poesia que coordina Maria Josep Escrivà, passant per llibres d'excursionisme i coneixement del país que habitem, obres de narrativa o antologies de poesia, etc., tot val molt la pena. Ho dic jo, que em sent part d'aquesta casa, però crec que no fa mal de dir, perquè quan t'agrada ta casa és bo proclamar-ho.
Ací baix us enganxe el butlletí. Passeu, passeu:


Comentaris

El que més goig ens fa, a la gent de l'editorial, és que persones com tu, i com tants altres que formeu part del nostre patrimoni humà, us la sentiu casa vostra. I si damunt ho proclameu als quatre vents, com fas tu, aleshores ja ens ruboritzem i tot de satisfacció. En aquesta casa teua i nostra, intentem no oblidar que, per tal que un llibre, o una agenda, arriben a ser productes comercials, han d'haver sigut abans altres coses més importants, com ara el treball respectable i la il·lusió del seu autor/autora.
Gràcies immenses pel teu suport. I no cal dir que ara ja no et lliuraràs de col·laborar en algun dels butlletins que vindran!
Sif ha dit…
Visca! Ho he aconseguit! Sempre és un plaer fer coses amb vosaltres. Una besada.