Home a l'aigua de Pau Gener Galín

Aquest divendres Pau Gener Galin presentarà a Ca Revolta el seu darrer llibre, Home a l'aigua. Ací baix us enganxe la informació de l'acte i els vídeos virals que circulen per la xarxa per promoure el sisè llibre d'aquest poeta de Sant Celoni. 


Divendres 25 de maig a les 20 h el poeta Pau Gener Galin presentarà a Ca Revolta el seu últim llibre: “Home a l’aigua” (Tushita).
Per primera vegada a València acudirà un poeta que aporta un gran dinamisme a l’escenificació pública de la paraula, sovint amb la implicació del públic. Pau Gener ja havia publicat prèviament els llibres de poemes “Si al final no vinc, i m’esperes”, “No calla”, “Vàlid per un viatge”, “Tancat per mancances”. En l’actual “Home a l’aigua” per primera volta ha escrit un llibre limítrof entre la poesia i la narrativa, que desembarca a un port eclèctic, amb una art poètica i narrativa brillant i uns resultats sorprenents.
Pau Gener nasqué a Sant Celoni el 1977, i ha pasturat àmpliament pel món, oferint i exercint l’ofici de poeta arreu de Catalunya, Espanya, Europa, Estats Units i Mèxic. S’ha bregat en centenars de recitals, presentacions, accions i performances diverses, amb la complicitat d’altres poetes i escriptors, amics músics, cineastes i artistes de diversa natura. Ha estat traduït al castellà, el gallec i l’anglès.





Comentaris