Liebster Blog


Aquesta setmana aquest blog ha rebut dues vegades el reconeixement amistós de companys bloguers, mitjançant la cadena del premi Liebster blogs que es veu que ha fet la volta al món. Els amics que m'han atorgat aquest cordial guardó han estat el Consell de Redacció de Bucomsa, autors del blog Burrera Comprimida,



i l'amic Carles Mulet, amb qui darrerament he compartit bons moments de conversa i poesia i que actualitza molt regularment i amb elegància el blog Nausica. 
 Ara, perquè la cadena continue, he de triar cinc nous blogs i premiar-los, tot afegint un comentari. La condició és que aquest blogs tinguen menys de 200 seguidors registrats La tria no és fàcil, perquè la xarxa va plena de bons blogs. Ací van els que jo he seleccionat:

La radio interior de l'escriptor asturià Xandru Fernández on podem seguir la seua activitat literària, així com la seua visió de l'actualitat política asturiana, compromesa i intel·ligent, entrades més aviat dietarístiques amanides amb bona música rock, etc.

abcd xavier farré del poeta i traductor Xavier Farré. Un dels millors blogs de traducció que hi ha en català a la xarxa. Imprescindible. Hi trobarem, sobretot, poesia polonesa i eslovena, però també asturiana, sèrbia, anglesa, etc. I de tant en tant, poemes de l'autor o reflexions sobre la tasca del traductor.

la serp blanca del professor de literatura de l'Institut Joan Lluís Vives, Enric Iborra. Un lloc on hom aprén molta literatura i també molt sobre l'ofici d'ensenyar-la que no és cosa fàcil.

la paraula nostra, bloc col·lectiu d'Àlex Andrés, Begonya Mezquita, Amadeu Sanz i Olga Gargallo que  com diu l'epígraf parla de poesia, art, música, fotografia i tipografia. Hi trobareu doncs ressenyes, cançons, reflexions sobre l'actualitat cultural, etc.

amb bicicleta de l'escriptora i lingüista Carla Gonzàlez Collantes. Un blog que es mou entre la veu íntima de les proses poètiques que conformen el dietari sentimental de l'autora i l'atenció a l'activitat cultural sobretot musical, dels Països Catalans.


Comentaris

Sif ha dit…
gràcies a tu per la visita, Carles