Les cases del meu carrer: Jornada de música i poesia a cal Clavero d'Alboraia

Les cases definitiuDissabte 23 de maig, el grup Oh, Foll Amor! tindrem l'honor i el gust de participar en una jornada de música i poesia que promet ser bellíssima. Ací baix teniu la invitació que han escrit Andreu i Josep per a l'ocasió i el cartell preciós de Carmen Martí Monrós. Veniu a passar la jornada de reflexió amb nosaltres!

Bona gent,
Aquest dissabte 23 de maig a les 18:00 us esperem a Alboraia, on tindrà lloc la 1a jornada Les cases del meu carrer, o si voleu, el primer festival-trobada de poesia i música del portal de l'horta de València. Sí, sí, és jornada de reflexió, cosa que afegeix sentit a la festa: volem inspirar-vos el vot!

                                                                                                                                         Cartell de Carmen Martí Monrós (Gràcies!)
Per què "Les cases del meu carrer"?
Les cases del meu carrer naix en una casa del casc antic d'Alboraia fruit de la conversa entre dos amics: Josep i Andreu. L'escenari, una casa reformada, farcida de misteri i històries, on l'espai, amb "la metamorfosi", esdevé "una altra cosa", un nou lloc per a viure d'acord amb el ser i el sentir dels nostres dies. Aquesta casa, com tantes d'altres, conjumina antigor i modernitat alhora, proposa una reflexió sobre el passat, però també ens esperona cap al futur: ara torna a ser tota nova i volem celebrar-ho. I, donat que som a la primavera, doncs au, ja ho tenim: farem una trobada de música i poesia amb autors locals i, qui sap, potser serà el principi d'una gran cosa!
Les cases del meu carrer és, també, un poema preciós del poeta català Enric Casasses.

Una mica sobre els artistes. Què volen aquesta gent?
Pep Mama i Ma Amparo Hurtado són dos músics d'Alboraia. Pep, entre múltiples habilitats i, sobretot, per mirar de ser breus, és un excel·lent dolçainer, cantant i guitarrista col·laborador de múltiples i mítics grups del folk valencià com Al TallSonadors de la Guaita o La Beniterrània, entre d'altres. Maria Amparo és una cantaora de cant d'estil valencià. Sí, sí, tot un luxe: és una de les Sis veus per al poeta. O siga que imagineu-vos quin nivell!

Ricard Forner Trio és la formació inspirada per a l'ocasió. Comptarem amb la presència de la pianista Inés Reguero i els clarinetistes Oriol Navarro i Ricard Forner. 

Rafel Arnal i Spyros Kaniaris vénen a presentar-nos un bon grapat de cançons de discs com Pam a PamLa veu de Rafel passarà pel sedàs de les cordes mil·lenàries de l'Spyros, un músic que, tot i l'aparent humilitat del seu posat, transcenceix allò de la presència a l'escenari. I és que ja ho deia Camarón: o transmites o no transmites. No, no: no restareu indiferents: les espurnes, entre aquestes dues pedres fogueres, estan assegurades... 
Andreu Galan i Jaume del Corral, d'Alboraia i Benimaclet, respectivament, ens presentaran alguns dels poemes de Galan. Beatbox, un piano, aforismes, raps, romançons i cançons es donaran de la mà una estona. Que no us passe res.
Oh, foll amor!, el mític grup de poesia i música de l'Horta d'encuny ausiasmarquià, instal·lat en el seu never ending tour, a la manera del trobador de Duluth, ens presenta el seu nou format: una barreja de Vicent Andrés Estellés, les musicacions de l'ocult Josep Vicent Tallada i tots els instruments de Samuel Iborra i els poemes del poeta de la Pobla de Farnals Pau Sif, l'etern Viatger que s'extravia. Tallada compta amb una de les versions del poema La Rosa de Paper, de V.A.Estellés més belles i inspiradores que s'han fet. I qui avisa no és traidor. 



Us hi esperem!

Josep i Andreu

Comentaris